Goodbye September ๐Ÿ‚

September was full of healing and separation. September was full of the old me mixed with the new me. September was full of anxiety and trying new things on my own. September was full of healing. September was forgiving for the past and moving forward. September was falling fast inlove again. September was full of belly laughs and face kisses. September was full of sorrys. September was full of healing. September was staying away from drama and people who bring it. September I’m so grateful for you. You came and gone so fast. But your impact will last a lifetime. Thankyouโค๏ธ because of you I NOW love September’s.

Published by astoldbyshanise

A writer whoโ€™s also a blogger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: